Aviodrome – Klaar voor nieuwe start

Vandaag was de pre-opening van het Aviodrome. Voor de pers en de genodigden. Het was een mooie opkomst. Met ook als premiere van de film “Helden van de Nederlandse Luchtvaart”. Elke bezoeker van het Aviodrome wordt dan ook aangeraden eerst deze film te bekijken en dan pas de rest van het Aviodrome te gaan bekijken. Absoluut een aanrader in ‘vogelvlucht’ wordt u meegenomen in de geschiedenis van de luchtvaart. Het was ook vreemd om door het aviodrome te lopen, zonder al die Flightsim hoekjes. Wat een rust en heerlijk overal bijkunnen. Ook Aviosim was al weer bemand door het vrijwilligers team. Er werden al weer vluchtjes gemaakt in hun sim. Klik op ‘verder lezen…’ voor een aantal impressie foto’s.

 

 

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x