TV Series – Ice Pilots / Alaska

Op TV zijn er de laatste tijd nog wel wat series die over vliegen gaan. Zoals ‘Flying Wild Alaska’, laatst ook iets over Schiphol (NL1). Op België die ene Tom, Tom testosteron oid…. Maar ook de serie ‘Ice Pilots‘, schijnt er te zijn. Op welke zenders kunnen wij dit allemaal ontvangen, hoe houden wij elkaar op de hoogte en naar welke serie kijkt u zoal ?

Subscribe
Kennis van
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fred Menge
13 april 2012 17:17

Heb met belangstelling de serie gevolgd van Alaska pilots over ERA air. Ben nu ook volger van hen voor zover dat gaat via FaceBook, uiteraard de serie Ice Pilots van Buffalo air met hun oude machines, fantastisch om te zien, de 2e serie die nog niet is uitgezonden hier door Discovery is in zijn geheel van het net te halen, u allen begrijpt me wel, ook geweldig om te zien, nu ook volger van hen op FB gelijk maar even een golfshirt en een hootie besteld, keurig gekregen via tante pos. Er is veel te zien de laatste tijd op… Lees verder »

Matthias
13 april 2012 13:15

Ps mijn toestenboard heeft kuren 😉

Matthias
13 april 2012 13:15

Hoi Vincent,

Ja, dit klopt, The Aviators is een prachtige serie,
Ik heb ze allemaal op Dvd, wat er ook zo leuk aan is, is dat
het ook echt diep in gaat op alles, tot aan de planning van vliegshows toe, het is echt een goede blik achter de schermen bij
vele onderdelen van over heel de wereld die over vliegen gaan.

mvg

Matthias

Vincent
13 april 2012 11:38

De eerste serie van Ice Pilots heb ik een tijdje terug bij Discovery gezien, goede serie. Hopelijk komen ze snel met het 2e seizoen. Als je Discovery HD kunt ontvangen moet je ook zeker “The Aviators” zien, gaat over alle facetten van het vliegen (burger, militair, GA). Elke zaterdag te zien tussen 21:00 en 22:00. En anders is er nog internet waar ook het een en ander te vinden is. Zoek op Youtube eens op Jetstream, gaat over de vliegeropleiding van de Canadese luchtmacht op Cold Lake. Ik had een paar jaar geleden daar de DVD van besteld maar nu… Lees verder »

Matthias
12 april 2012 23:56

Scherpe blik Maikel, Nice! 🙂

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x