Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
27 maart 2012 11:41

Zoals beloofd komt er vandaag of morgen een pdf-file beschikbaar over de lezing die HCC!FlightSimulator over dit onderwerp heeft gehouden op zaterdag 17 maart.
Als het klaar is wordt hij naar Rob verstuurd.

Groet Jan Willem

doeke
21 maart 2012 21:19

de vraag die ik nog steeds heb en die niemand tot nog toe heeft kunnen beantwoorden is: wat heeft prepar3d toch nog toe veranderd of verbeterd t.o.v de huidige fsx versie.Ze werken er een jaar mee maar volgens mij was dat enkel en alleen om de apparatuur erom heen te regelen zoals derden software. welke bugs en onvolkomenheden zijn er opgelost en draait het beter als ik de forums raadpleeg dan weet eigenlijk niemand het nog. het nieuws wat hierboven wordt gemeld wisten we eigenlijk al wel. desondanks toch wel goed dat er aandacht aan wordt besteed voor diegenen die… Lees verder »

21 maart 2012 21:00

Ik blijf benieuwd naar de practische ervaringen van p3d tov fsx, dus qua hoe soepel het draait, of er meer op het scherm kan worden weergegeven.

In de laatst fsbreak hoorde ik zeggen dat flight ook nog raakvlakken met de oude fs engine zou hebben maar wel heel mooi draait. Grappig /netjes hoelang die het engine het dan volhoudt tov een shooter.

En een mooie oplossing om met 2 personen voor e10 per maand te kunnen vliegen met p3d. Dat is nog goed te doen.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x