AivlaSoft – Version 1.3.2 SP1 update

AivlaSoft heeft gisteren een update uitgebracht voor zijn EFB software. Een Service Pack voor de 1.3.2 versie.  EFB staat voor ”Electronic Flight Bag“. De Flight Simulation Add-ons for Experts. Zoals zij zelf zeggen. Er is veel mogelijk met deze software. Van start tot landing geeft het veel info. Ook ideaal voor een touchscreen setup. Lees er meer over op de genoemde website. Klik op ‘Verder lezen…’ voor de verbeteringen in het Service Pack.

Changelog

NEW = new feature, IMPRV = improvement, FIXED = bug fix

Version 1.3.2 SP1

IMPRV: METAR decoder lists new runway states.
IMPRV: If a item in a ATS route description contains a unknown value after the slash, the unknown value will be ignored.
FIXED: AI-/Online traffic not always indicated.
FIXED: (Online/VATSIM) Aircraft speed indication is too high.
FIXED: If a ATS route string contains a 3-letter waypoint which should be considered as a VOR, but a airport with the same code is also available, the airport will be taken. Now the closer one will be taken.
FIXED: Procedure items ‘course until distance from’ are sometimes depicted wrong (+/- 180°).

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x