PC Pilot – Maart / April 2012

Deze uitgave van PC Pilot is ook al weer enige tijd geleden op de deurmat gevallen. De uitgave nummer 78, het maart & april nummer van 2012. Met ook weer in dit nummer de nodige reviews. Namelijk: “Just Flight Vickers Viscount, Aerosoft’s Bronco X, Take On Helicopters, Alabeo’s Pitts S-2S, Carenado’s Beechcraft Bonanza A36, A2A Simulations P-40 Warhawk, DCS Black Shark 2 en een hele mooie scenery van Earth Simulations Guernsey. Deel 3 over de Lockheed Martin’s Prepar3D, wat voornamelijk ingaat op de serieuze kant van het flightsimmen. Het les geven. Ook een virtual airline “Buffalo Airways Virtual” wordt besproken. Heeft u zelf een Virtual Airline of bent u er helemaal weg van, ook daar willen wij wel een newsitem over maken. Meer over de inhoud van deze PC Pilot via hun website.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
16 maart 2012 16:19

Dubbel werk gedaan collega. 😉

(mijne zit overigens zowaar nog mooi in het folie en legt geduldig te wachten op mijn aandacht. hihi)

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x