Doorbraak Aviodrome met Libéma in zicht

Goed nieuws volgens de Krant van Flevoland: “Doorbraak failliet Aviodrome met Libéma in zicht”. Quote: ‘LELYSTAD – De Schiphol Groep heeft als schuldeiser en grondeigenaar van de Aviodrome de ondernemings plannen van twee overname kandidaten bekeken. En Libéma Groep uit Rosmalen is de favoriete partij om de Aviodrome in Lelystad over te nemen. Dat bevestigt de curator. Er zijn nog juridische zaken af te wikkelen, maar als dat allemaal is afgerond, kan Aviodrome naar het zich nu laat aanzien, volgende week een doorstart maken.’ (Bron)

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
mnpostema
29 februari 2012 17:44

Yessssssss!!!!!

Duimen maar met z’n allen!!!!

Groetjes

Matthias

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x