Subscribe
Kennis van
11 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Hedzoot
28 februari 2012 15:35

Al 23 jaar betekent niet dat een constante kwaliteit van het product, Loskeros254. Trentt, omdat de video-link en anderen op youtube, kocht ik MMPR afgelopen nacht en laat me zeggen dat Pacific Islands is veel beter. Ik vloog de ​​aanpak in de luchthaven en het ziet er net als de video’s. De luchthaven gebouwen zijn van topkwaliteit en zoals u al zei, textuur is scherp en de fps is erg vriendelijk op mijn systeem. Taxi2gate niet eens in de buurt komen en ik heb hun versie ook.

Loskeros254
28 februari 2012 13:15

maar je heb gelijk ze hebben nou een gele toren,toch vind ik taxi2gate beter kwaliteit en die jongens van taxi2gate zijn niet ouder dan 23 jaar dan vind ik het heel knap dat ze zoiets kennen

Loskeros254
28 februari 2012 13:00

mexicaanse forum zeggen niet dat er gele toren is maar dat taxi2gates hun producten gaan mordenizeren verbeteren zeg maar

Trentt
27 februari 2012 20:36

Wow, je bent blind. De 2011 youtube video van de gele toren MMRP shows: http://www.youtube.com/watch?v=nCSNmUYMf50&feature=related~~V. Een andere video sinds 2010 en terug op Youtube toont de witte toren. En welke Mexicaanse forum zegt dat de toren niet geel is? Ik ben er zeker van Pacific Islands Sim deden hun onderzoek voor de ontwikkeling van MMPR. Ik kan niet zeggen hetzelfde voor Taxi2Gate.

Loskeros254
27 februari 2012 17:00

ja wat moet ik zeggen de stad is geweldig gedsaan maar de vliegveld zelf nee ben daar regelmatig geweest in puerto vallarta en ze hebben geen gele verkeerstoren meer sinds de verbouwing.ik heb me laten vertelen op mexicaan flightsim form dat taxi2gate al hun scnerys gaan bij werken voor de concurrentie

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x