Flight! Magazine & Computer Pilot

Flight! Magazine, het duitse flightsim tijdschrift, gaat samenwerken met Computer Pilot. Of anders gezegd, het neemt Computer Pilot over. Het ging niet goed met het engels talige tijdschrift Computer Pilot. Door deze fusie worden de krachten gebundeld en hopenlijk blijven er steeds weer interessante artikelen verschijnen. De website van Computer Pilot wordt ook aangepast en de chief editor is voor ons wel een heel bekende naam. Francois A. Dumas. Hij heeft zijn sporen wel verdiend binnen het flightsim wereldje. Via flusinews.de is er meer over te lezen. Zie ook deze website.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
24 februari 2012 12:05

Dank 🙂
We zijn nog hard aan het werk om de website op te zetten, maar het werk aan het tijdschrift schiet al lekker op. Eerste nieuwe nummer moet eind mei uitkomen !

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x