AERO Friedrichshafen – 18 t/m 21 April

Als Flightsimmer zal de AERO beurs in het duitse plaatsje Friedrichshafen je niet gauw bekend in de oren klinken. Hoewel Aerosoft onlangs het vliegveld Friedrichshafen heeft uitgebracht. Ook inclusief de Messe hallen. Dit jaar 18 t/m 21 april wordt er weer de AERO beurs gehouden. Voornamelijk gericht op de General Aviation. Maar er zal altijd een relatie blijven bestaan met de simulator. Het duitse flightsim blad FSmagazin staat er b.v. ook. Er zijn geruchten dat ook GoFlight plannen heeft. Voor cockpitbouwers zie je soms hele mooie opstellingen staan incl. beamers. Meer info over de beurs op de website van AERO. Een nadeel wel, het ligt niet naast de deur. Echt iets voor liefhebbers.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x