SimStop – Connect

Via een weblog van Francois, werd ik gewezen op een al wat langere tijd bestaande software utility. Genaamd “SimStop Connect”. Een mooie utility die laat zien waar de overige Flightsim piloten zich bevinden op de aardbol. Via spraak kan je dan met elkaar in contact komen. Samen vliegen en/of ervaringen uitwisselen. Zelfs ik kende het bestaan niet. Lijkt me een zeer leuke toepassing, Meer info daarover hier.
En o ja… terug komend op het weblog van Francois. Hij gaat de samenwerking aan met SimStop (Flight1). Hij zal regelmatig een column schrijven en wie weet wat hij nog meer voor initiatieven zal ontplooien. Lees zijn verhaal hier.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel
8 februari 2012 19:46

Zat een flyer bij de laatse pcpilot. Ik heb het geinstalleerd en een paar keer opgestart maar zag steeds maar 1 ander persoon op de kaart.

Vindt het idee wel leuk, maar zie liever alles bij elkaar op 1 server. Zelfs vatsim en iveao.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x