Microsoft Flight – 29 Februari 2012

De software “Microsoft Flight” komt officieel uit op woensdag, 29 februari 2012. Gratis te downloaden via de genoemde link. Tevens kunt u dan ook de overige scenery van Hawaii kopen, alsmede een nieuw vliegtuig en/of de 20 nieuwe missies. Slim gedaan van die mannen van Microsoft. Meer info hier. De aanschaf voor het extra’s gaat in Microsoft Points ?? Hawaii Adventure Pack kost 1600 Microsoft Points…. huh… zijn we nu echt van de euro af… Aan mij zullen ze niets verdienen, voldoende nog te doen in FSX. Wie helpt mij met die MS Points ?

Subscribe
Kennis van
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
jonny
29 februari 2012 11:01

Heb vanmorgen de Demo geinstalleerd. Ik weet het nog niet, maar de eerste indruk is dat MS terug is op het nivo van mario spelletjes.
Lees ook eens de site van Roy Chaffin.

Maikel
8 februari 2012 19:52

Denk wel eerder genoemd; ik hoop dat flight de nieuwe hardware goed ondersteund en dat het een open deur heeft voor andere ontwikkelaars zoals altijd in fs geweest is.
De bekende ontwikkelaars van nu kunnen dan gerust veel moois maken van flight voor een waardige prijs.
En anders toch echt eens x-plane proberen, pmdg gaat er ook iets voor maken las ik al hier.

TerribleAviator
7 februari 2012 12:39

1200 punten kosten ongeveer 15 euro. Voor 1600 betaal je iets van 19 euro. Voor dik dertig euro heb je straks Hawai en omgeving, een paar vliegtuigen en dat is het dan…

Nee, aan mij zal Microsoft ook niets verdienen via deze ordinaire melkkoe 🙁

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x