Aerosoft – AES v2.21

Er is een nieuwere versie van AES – Airport Enhancement Services. Versie 2.21. Voor zowel Fs2004 als FSX. De voertuigen zien er nu beter uit, als ook de bewegende poppetjes. En er zijn weer nieuwe vliegvelden toegevoegd. En het vliegveld Maastricht-Aachen zit er min of meer gratis in. De Credits en de software kunt u via simMarket kopen. Met de opmerking dat in de demo versie al een paar gratis vliegvelden zitten.

Airport Enhancement Services has just been updated to version 2.21. This new version has better looking vehicles (with much better animations and better support for the A380), new human figures with much better animations and added support for Aerosoft Frankfurt Hahn X, Aerosoft Maastrich-Aachen, Aerosoft Stavanger X, Aerosoft / Drzewiecki Krakow Balice 2012, UK2000 East Midlands xtreme, FSDreamTeam Los Angeles, LatinVFR Miami and FreeZ Zuerich X Live 1.10. Oh and btw, zero credits needed for Maastricht-Aachen!

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x