CockpitCraft – General Aviation Switch Panel

Een nieuw hardware item van CockpitCraft. Van russische makelij. Wel met een engels opschrift. Aan te sluiten via de USB poort en te programmeren met Fsuipc. Voor een overzicht van de mogelijkheden kunt u het beste even kijken op simMarket waar deze unit ook te koop wordt aangeboden voor € 350,-. Lijkt ook een beetje op een combinatie van een aantal GoFlight modules. Een aantal schakelaars zijn nog vrij te programmeren.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel
11 januari 2013 13:09

Bedankt voor je feedback, een jaar na de plaatsing van deze post.

Misschien is het een idee om dit als engelstalige info / review op simmarket bij dit item te plaatsen? Dan help je geinteresseerde en een breeder publiek.

MAikel.

Demious
11 januari 2013 12:39

Let er wel even op, SimMarket laat het lijken of het een directe verkoop is vanaf hun webstore in Duitsland, maar dat is niet zo. Het betreft een pre-order vanuit Rusland. Normaal zou een zending vanuit Duitsland een paar dagen duren, maar het duurt ruim een maand voor je dit console in huis hebt en ik ben zelf een beetje bang dat er nog een rekening bij gaat zitten aan import- en douane kosten. Maar dat meegerekend zou de prijs nog heel erg meevallen, als je het zou vergelijken met andere producten. Je krijgt echt veel voor de prijs. Ook… Lees verder »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x