Subscribe
Kennis van
18 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Matthias
3 april 2012 10:34

Hoi mede vliegfreak Miriam,

Ik heb je gemailt, dank je wel voor je hulp hierbij 😉

De foto’s zitten erbij, als je meer wilt, laat gerust weten via mijn email.

Groetjes

Matthias

2 april 2012 20:57

Hallo Matthias, Dank voor het leuke mailberichtje. Ik had nu pas de gelegenheid om te reageren, dus daar maak ik ook dankbaar gebruik van, voordat om 21.00 uur Air Crash Investigation begint op NGC. Wat dat betreft ben ik zelf ook een zeer bevlogen type, in de letterlijke zin van het woord. Oei, ik heb zelf geen ervaring met hotmail. Maar als je mij in Outlook je e-mail adres geeft. Dan kun je dat e-mailadres toevoegen aan Contactpersonen. Je klikt op het emailadres. Dan verschijnt een balletje en daarna de boodschap: email verzenden aan of Toevoegen aan contactpersonen. Mijn e-mailadres… Lees verder »

Matthias
1 april 2012 22:14

Hoi mede luchtvaartenthousiasteling,

Hahahaha! leuke bijnaam heb je gekozen Miriam 😉

Wat leuk dat jij er al zo diep in zit, verslavend is het he, dat flightsimmen, en bovendien erg leerzaam, dat kan nooit kwaad.

Ik gebruik zelf Hotmail, en inderdaad ook outlook, maar aangezien
ik met outlook weinig ervaring heb, hoe kan ik jou toevoegen?
En anders is Hotmail ook goed?

Zo ja, zal ik jou mijn Email adres geven via dit forum?
Of weet jij een andere manier?

Mvg

Matthias

1 april 2012 21:54

Hallo Matthias, Heb je Microsoft Outlook op je computer? Zoja, dan zou je me enkele foto’s digitaal kunnen sturen, want ik ben best wel benieuwd daarnaar. Ik ben al tevreden met twee of drie foto’s’s. Op een of andere manier kun je die foto’s wat verkleind opsturen, want grote foto’s kunnen de geheugencapaciteit beinvloeden. Zelf ben ik in het bezit van een vliegtuigsimulator van Century of Fligth middels FS2004, daarmee kan ik vrijwel ieder vliegtuigtype besturen vanuit een virtuele cockpit, maar op dit moment alleen met een joystick en een throttle. Maar dan al gaat er een wereld open. Ook… Lees verder »

Matthias
1 april 2012 18:44

Hoi Miriam,

Leuk, ja hopelijk treffen wij elkaar,

Mijn 737 1 op 1 is geen simulatie, maar een volledige Boeing 737-900 (NGX) replica van een echte Boeing cockpit die volledig te gebruiken is met Fs2004, en of FSX

Als je wilt kan ik jou wel foto’s mailen van de cockpit, dan kun je zien hoever wij al zijn.

Enig idee hoe ik deze naar jou kan versturen?

Mvg

Matthias

18
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x