Aerosoft – X-Plane 16 februari 2012

De X-Plane 10 Global-edition zal door Aerosoft op 16 februari worden uitgebracht. Een DVD pack met iets van 8 DVD’s. Met op de laatste DVD de uitgebreide scenery van Nice, Faro en natuurlijk Paderborn-Lippstadt. Maar ook Frankfurt, London, Paris en Madrid zal niet ontbreken. Al met al een installatie van 80Gb. Ook verschijnen er nu al regelmatig nieuwe scenery’s en vliegtuigen. Zowel payware als ook nog freeware. Het zal nog een moeilijke keuze worden. Hier nog een aantal screenshots van X-Plane.
Vliegt u al met X-Plane en bent u al enthousiast en houdt u zo hier en daar nog de overige newsitems bij m.b.t. X-Plane, wordt dan newsposter bij simFlight.NL. Dan kunt u onze lezers ook op de hoogte houden van het nieuws.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x