Webshop voor Cockpitbouwers II

Kent u deze newspost nog ? Nu is daar een aanvulling op gekomen. Aviosim Nederland heeft nu ook het Poolse bedrijf “Simworld” mogen toevoegen in hun webwinkel. Klik op ‘Verder lezen…’ voor het persbericht.

Met gepaste trots mogen wij, Aviosim Nederland, aankondigen dat wij naast Sismo Soluciones nu ook Simworld uit Polen (http://www.simworld.pl) hebben mogen toevoegen aan onze webshop!

Simworld heeft zich gespecialiseerd op het bouwen van volledige MIP frames voor de Boeing 737NG en kan deze tegen bijzonder gunstige tarieven aan de Flightsimmer aanbieden. Alle producten zijn vervaardigd uit zeer hoogwaardig materiaal maar desondanks voor concurrerende prijzen te verkrijgen.

Het voordeel van het aanschaffen van de Simworld producten op de Aviosim Webshop kan oplopen tot 8% ten opzichte van de reguliere Simworld prijzen. Doordat in Polen het zelfs naar onze maatstaven hoge BTW tarief van 23% bespaard u op de producten alleen al 4%. Daarnaast hoeft u ook over het verschepen van de producten maar 19% BTW te betalen en daarmee kunt u dus nog eens 4% besparen. Verder heeft u bij aankopen via onze webshop altijd volledige support en garantie en deze garantie is vaak zelfs nog gunstiger voor de concurrent doordat Aviosim zich dient te houden aan de garantiebepalingen die bij Nederlandse wet zijn geregeld. Deze bepalingen zijn vaak vele malen strikter dan in Spanje en Polen. Desalniettemin hebben wij er vertrouwen in dat, dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de producten, slechts in zeldzame gevallen aanspraak gemaakt hoeft te worden op deze garantie. Wat wel extra prettig is, is dat de support en ondersteuning volledig in het Nederlands kan. En wanneer wij er niet uitkomen nemen wij contact op met de fabrikant om het voor u als consument allemaal zo makkelijk mogelijk te maken! Naast de ouderwetse email bieden wij op onze homepage en op onze webshop ook een live support functie waarmee u direct kunt chatten met een beschikbare vrijwilliger zodat u nog sneller geholpen kunt worden! Echter zoals u weet werken wij alleen met vrijwilligers en is ons commercieel belang vrijwel nihil waardoor wij u deze scherpe tarieven kunnen aanbieden maar tegelijk wel hopen op uw begrip als er geen live support aanwezig is.

Wij nodigen u graag uit op onze webwinkel www.aviosim.org/webshop en neem gerust contact op voor meer informatie!

N.B.: van zowel Sismo als Simworld zijn we nog producten aan het toevoegen, hierdoor kan het zijn dat uw product er nog niet tussen staat. Voor meer (prijs)informatie neemt u dan gerust contact met ons op!

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x