Subscribe
Kennis van
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rick Verhoeven
15 januari 2012 14:57

Het linkje:
http://www.transavia-virtual.com/

En mijn plaatje aanpassen lukt niet, ik kan niet eens vinden waar ik zou moeten inloggen…Beetje vreemd dat hij dit plaatje wel koppelt aan mij.

Groetjes

Rick Verhoeven
15 januari 2012 14:45

Er zijn vele Nederlandse VA’s! Transavia VA, is naar mijn mening, wel een van de meest actieve en professionele VA. Ze hebben ook een handige/leuke tool. De routes zijn in overeenstemming met het actuele vluchtplan (nu dus winter 2011/2012) van TRA. Vertrek dus vanuit EHAM/EHRD/EHEH/EHGG. Ad-Hoc vluchten worden ook uitgevoerd. Plezier vluchtten ergens in China kun je bijvoorbeeld niet vliegen. Routes zijn voor jou al uitgestippeld. Loadsheets liggen klaar en actuele NOTAM’s zitten erbij. Heerlijk!

Ik besteed niet heel veel aandacht aan mijn profiel…Maar het is veranderd hoor…

Groetjes,
Rick

Rick Verhoeven
14 januari 2012 12:08

Ik vlieg voor Transavia va. Ook erg leuk.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x