VRinsight – 737 Overhead Panel

Op het afgelopen FSweekend was er al een prototype te zien. Het v737 overhead panel, uiteraard geschikt voor de Boeing 737. Deze hardware is nu officieel uitgebracht. Al met al een stevige prijs van een kleine  € 1500,-. Maar dan is deze wel plug & play. Aangesloten wordt het via de USB. Je krijgt er dan ook nog wel de iFly 737 software erbij. Mooi compleet pakket. (Later ook geschikt voor de PMDG 737 en de standaard 737. Aan de drivers wordt nog gewerkt) Meer info over deze leuke, kleine overhead van VRinsight via de webshop van simMarket.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
M Postema
16 januari 2012 13:16

Heb ze tijdens demo aan het werk gezien,

Veel instumenten zijn dummies, of zelfs gewoon getekend.

Voor 500 euro leuke aankoop,Maar voor 1500 Euro, niet interesant, dan zou ik zelf liever door sparen voor het echt werk van bv Flyengravity.

Kost het 3 dubbele, maar je krijgt er 10x zoveel realisme voor.

Groet

M Postema

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x