HCC – Presentaties PMDG 737 NGX


Na drie jaar ontwikkelen heeft PMDG afgelopen augustus de 737 NGX uitgebracht. Deze add-on voor FSX is gemaakt volgens een geheel nieuw concept en belooft dan ook uit te stijgen boven vorige producten van PMDG, welke vaak al een goede naam hadden in de FS-community. Klik op ‘Verder lezen…’ voor de agenda van de HCC Flightsimulator afdeling in Almere.

Irene en Marco Wols hebben de MD-11 even in de hangar gezet en zijn volop aan de slag gegaan met de nieuwe 737. Dit is vooral een ontdekkingstocht geworden door allerlei systemen van het vliegtuig. Daarbij is elke keer geprobeerd om een vergelijking te maken met hoe de systemen in een echte 737 NG functioneren. De resultaten zijn verbluffend. 

In een tweetal presentaties willen Irene en Marco de ervaringen van de aflopen maanden laten zien. Tijdens de bijeenkomst in januari wordt getoond hoe het vliegtuig eruit ziet, welke opties er allemaal zijn en vooral hoe goed de mensen van PMDG alles tot in detail hebben nagemaakt. Daarbij zullen een aantal vergelijkingen met de praktijk worden gemaakt.

De tweede presentatie in februari is de uitwerking van een voorbeeldvlucht. Het vliegtuig wordt vanuit een volledige cold & dark configuratie opgestart, waarna een korte maar complete vlucht wordt uitgevoerd. E.e.a. wordt gedaan aan de hand van een checklist, zoals ook bij de presentatie van de MD-11 vorig jaar maart.

Gaat om de data’s: 21 januari & 18 februari. Meer info via de link Agenda over de HCC.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x