Microsoft Flight Beta [Gameplay]


Altijd leuk om alvast te bekijken. En lees ook hoe Robert Randazzo van PMDG er tegen aankijkt. Zijn opmerking: “This game is not supposed to replace your FSX simulation…. You are not the target audience.”. Daar kan ik het wel mee eens zijn. Zoals ik het nu zie, iedereen zal Microsoft Flight installeren, er mee gaan vliegen, mogelijk wat uitbreidingen kopen. Maar bovenal gewoon doorvliegen met FSX en sommigen zelfs nog met FS2004. Het vliegen als simulatie is een beleving en iedereen ervaart dat op zijn eigen manier. Daarom is er ook zoveel keus.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
7 januari 2012 14:41

I feel very disapointed about this Flight Sim. Its like Test Drive Unlimited for aviation…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x