Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
M Postema
5 januari 2012 20:59

Helemaal met je eens Rick 🙂

Mvg

Matthias

Rick Verhoeven
5 januari 2012 16:25

FS9 is ook leuk…

Matthias
5 januari 2012 12:56

Hoi allemaal, Heb zojuist de Demo gedownload, en uurtje uitgeprobeerd, Het is grafisch geen hoogstandje, maar wel stukje beter als fsx (Standaard versie zonder addons zoals bv van Orbx/FTX) De 2 toestellen zijn absoluut erg mooi afgewerkt, het gaat hierbij om de Boeing Stearman en een hip water vliegtuigje. Maar laten we wel eerlijk zijn, Ik blijf voorlopig bij FSX!!! Dit is absoluut geen flight simulator, maar gewoon een leuk, en simpel spelletje (op dit moment van schrijven), misschien verandert dit nog in de toekomst, maar ik denk persoonlijk nog van niet. Zware domper is dat de FSX addons, zoals… Lees verder »

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x