Microsoft Flight – We weten nu meer !


Sinds vandaag zijn we weer wat wijzer geworden omtrent de nieuwe Microsoft Flight. Kort gezegd, het wordt een download versie. Geheel gratis, maar met een klein gebied om te vliegen (Hawaii – hoe verrassend). De ‘extra scenery’s’ zullen gekocht kunnen worden. De – game – zelf is van heel simpel tot de hardcore simmer (PC Pilot) toe in te stellen. Dit is in het kort wat Microsoft tot nu toe officieel naar buiten brengt. Klik op ‘verder lezen…’ voor het nieuws. o ja… voorjaar 2012…….


Title:                             Microsoft Flight

Availability:            Spring 2012 Worldwide

Developer:                Microsoft Studios

Format:                      Digital download

Pricing:                       The starter pack is free to play and includes the Icon A5 and the Big Island of Hawaii. Pricing for game add-ons will vary.

Product Overview:   Microsoft Flight is an entirely new PC game that lets players jump into the challenge, fun, and freedom of flight with no special hardware or past experience. Whether players want to fly freely or choose to master real instruments and controls, Microsoft Flight is easy for a beginner while challenging for the most accomplished PC pilots. The game immerses players in the flying experience with realistic graphics and accurate physics, and will continually evolve with new terrain, aircraft and challenges that can be downloaded via expansion packs.

Features:       Top features include the following:

You’re at the Controls.
Microsoft Flight offers hours of exciting gameplay for free with the initial download. Set the pace by choosing to turn on flight aids or use the cockpit controls to perform authentic piloting procedures. Choose how to play, whether it’s completing missions, finishing challenges, exploring the sky or finding aerocaches.  Players looking to deepen their experience can download additional packs that add new aircraft, regions and customization options. As a player’s experience grows, so too does Microsoft Flight, with frequently released new content like daily aerocache challenges and regular mission updates designed to keep the experience fresh.

If You Can Use a Mouse, You Can Fly.
With Microsoft Flight, players can jump into the challenge and fun of flying with no special hardware or past experience. At the push of a button players can see all available missions, be transported to specific locations, view the airplanes in their hangar, or track and share accomplishments. After a brief tutorial, they’ll be soaring past the lush, breathtaking cliffs of the historic Waipio Valley or witnessing the vast crevices of the Hawaii Volcanoes National Park with a view from above.

Stunning Realism.
Microsoft Flight features a visually stunning and realistic representation of the region-specific weather patterns, foliage and terrain, landmarks and flight physics. Players can explore in highly rendered, accurate cockpits of airplanes, or fly with a view of the airplane from the outside. 

Product  Specifications: 
Microsoft Flight is optimized for the average PC user, with no special hardware required.

Minimum:

  • Dual Core Processor 2.0 GHz
  • 256MB graphics card, DirectX 9.0c compliant
  • 10GB hard drive space
  • WinXP SP3 or newer
  • 2GB RAM

Recommended

  • Dual Core Processor 3.0 GHz
  • 1024MB graphics card: ATI Radeon HD 5670 or nVidia GeForce 9800T or equivalent
  • 30 GB hard drive space
  • Windows 7 SP1 64-bit
  • 6GB Ram
Subscribe
Kennis van
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
M Postema
8 januari 2012 15:02

Hoi Stefan,

Ja, jammer he, echt ongelovelijk dat zo zo een mooie
serie ”verpesten” door deze richting in te gaan.

Als het naast de verbetering van FSX, of zelfs een opvolger voor fsx was,dan zat er in mijn ogen nog logica in.

Jammer!

Mvg

Matthias

Stefan
5 januari 2012 23:44

Hi,

Ik sluit me helemaal aan bij jouw verhaal… Ik heb het niet eens een uur vol gehouden hooguit 15 minuten. Grafisch mooi, maar absoluut niet wat ik er van verwacht had.
Ik houd het voorlopig zeker ook bij FSX

Matthias
5 januari 2012 12:53

Hoi allemaal, Heb zojuist de Demo gedownload, en uurtje uitgeprobeerd, Het is grafisch geen hoogstandje, maar wel stukje beter als fsx (Standaard versie zonder addons zoals bv van Orbx/FTX) De 2 toestellen zijn absoluut erg mooi afgewerkt, het gaat hierbij om de Boeing Stearman en een hip water vliegtuigje. Maar laten we wel eerlijk zijn, Ik blijf voorlopig bij FSX!!! Dit is absoluut geen flight simulator, maar gewoon een leuk, en simpel spelletje (op dit moment van schrijven), misschien verandert dit nog in de toekomst, maar ik denk persoonlijk nog van niet. Zware domper is dat de FSX addons, zoals… Lees verder »

Jester
5 januari 2012 09:10

Afkraken kan altijd nog hoor. Ik ga er vanuit dat je met de scenery van Hawaii alle functionaliteiten van Microsoft Flight (gratis!) kan uitproberen. In tijden van crisis een slimme keus van Micro$oft.
Zo weet je of jouw specifieke hardware gaat werken, de flight dynamics een beetje kloppen en vooral wat de grafische kwaliteit zal zijn. Waarschijnlijk zal niet alles meteen perfect zijn maar ik ben er van overtuigd dat Micro$oft hier snel op zal (moeten) reageren, anders wordt er door het publiek geen euro aan uitgegeven.

Ik kan hier in eerste instantie alleen maar positief over zijn!

Jester.

Kareltje
4 januari 2012 19:09

Jammer dat het alleen Hawaii betreft. En wanneer Europa en zo gaat komen? Toch een beetje een afknapper. Met 50 man aan gewerkt? Knap hoor.

Kareltje

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x