Beste wensen voor 2012 !!

Ik wens alle flightsimmers en bezoekers van simFlight.NL een gezond en gelukkig 2012 toe ! Van vlieger tot cockpit bouwer, veel plezier in deze leuke hobby. Of dat nu nog steeds in Fs2004 is, of in FSX, misschien zelfs al in X-Plane, vele vlieguren toegewenst. Ook zullen we straks weten hoe Microsoft Flight er uit zal gaan zien. En wat zijn uw voornemens voor het jaar 2012 ? Heel spannend of gewoon doorgaan en we zien het wel…… ? Graag zie ik u plannen voor 2012 hieronder geplaatst……

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rick Verhoeven
3 januari 2012 19:59

Ik wens ook iedereen een fijn 2012.

Groet,
Rick

Kareltje
2 januari 2012 23:48

Iedereen de beste wensen, behoudens die ei…. van Aviodromen. En dat ons aller opperhoofd het maar lang wil blijven doen.

Groetjes
Kareltje

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x