Beste wensen voor 2012 !!

3

Ik wens alle flightsimmers en bezoekers van simFlight.NL een gezond en gelukkig 2012 toe ! Van vlieger tot cockpit bouwer, veel plezier in deze leuke hobby. Of dat nu nog steeds in Fs2004 is, of in FSX, misschien zelfs al in X-Plane, vele vlieguren toegewenst. Ook zullen we straks weten hoe Microsoft Flight er uit zal gaan zien. En wat zijn uw voornemens voor het jaar 2012 ? Heel spannend of gewoon doorgaan en we zien het wel…… ? Graag zie ik u plannen voor 2012 hieronder geplaatst……

3
Laat een reactie achter

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van
Rick Verhoeven

Ik wens ook iedereen een fijn 2012.

Groet,
Rick

Kareltje

Iedereen de beste wensen, behoudens die ei…. van Aviodromen. En dat ons aller opperhoofd het maar lang wil blijven doen.

Groetjes
Kareltje