Stichting wil collectie Aviodrome redden

Zoals iedereen inmiddels wel weet, gaat het niet goed met het Aviodrome op Lelystad. Zij zijn failliet en op zoek naar mogelijkheden voor een doorstart. Om te voorkomen dat de collectie van de failliete Aviodrome wordt geveild, is de stichting Behoud Nationaal Luchtvaartmuseum opgericht. Hier gaan Michiel Kasteleijn en Robert Terhaar achter schuil. Lees er meer over via de website van de Stentor.

Subscribe
Kennis van
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
fred van eck
5 januari 2012 11:58

Toen de tijden nog goed waren en ik van de JLB via omwegen in 1991 mijn PPl haalde lag de General Aviaton nog aan ieders voeten. Nu niet zo veel later is het beleid deze fantastische sport de nek om te draaien. Wie loopt nog enthousiast voor deze hobby vliegen met zulke regels en abnormale prijzen? Mensen vervreemden omdat er niets fatsoenlijks meer georganiseerd kan worden en het mooie van de algemene luchtvaart aan niemand behalve de very few getoond kan worden. Geen wonder dat Aviodrome de klandisie misloopt die het echt verdient. Ik wil wel vrijwilliger worden tegen het… Lees verder »

Matthias
1 januari 2012 15:02

Beste Kareltje,

Waarom bent u zo fel wat betreft de toestellen, en andere bezittingen van het Aviodome?

Ik snap dit niet, vele luchvaart liefhebbers denk ik ook niet.

Dat u teleurgesteld bent in het bestuur is 1 ding, maar zo fel als u bent is wel erg fel lijkt mij.

Het heeft geen zin om u zo boos te maken, beter kunnen wij de link van H. Peerenboom gebruiken om onze mening kenbaar te maken, zojuist gedaan 🙂

Laten wij hopen dat een een doorstart komt.

Ps gelukkig nieuw jaar iedereen 😉

Mvg

Matthias

Kareltje
31 december 2011 01:26

Jullie hadden je niet zo in de maling moeten laten nemen door het management. Toen het museum nog op Schiphol was ging het prima. Kleinschalig en dicht bij het leuke Schiphol. Toen hadden jullie aan de bel moeten trekken. En niet toestaan dat ze zulke bespottelijke entree vragen voor een vooreeuws museumpje. Daar trapt toch geen hond meer in. Wie zijn de eikels? Jullie of het management? De laatste FS dag vond ik een aanfluiting. Geen reclame voor deze leuke hobby. Dan lijkt het aardig om hulp te vragen, maar ik ben bang dat jullie al niet meer te helpen… Lees verder »

29 december 2011 20:48

Ik zou U als luchtvaartliefhebber willen vragen om het plan te steunen van de Vrijwilligers van het Aviodrome om zo snel mogelijk aan de bel te trekken bij de rijksoverheid omdat anders de hele colectie vliegtuigen en tevens een brok luchtvaartgeschiedenis verdwijnt uit Nederland.
Vandaar dat wij steun willen vragen aan de Rijksoverheid voor het behoud van het Aviodrome.
Mail naar: http://www.rijksoverheid.nl/ocw/contact
Laat hen weten hoe belangrijk u het vind dat het Aviodrome en de colectie behouden moet blijven voor Nederland.

Dank namens de Vrijwilligers Aviodrome

Kareltje
29 december 2011 01:42

Het enige dat wel geveild mag worden is het management en bestuurders van het Aviodrome.

Kareltje

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x