Prettige kerstdagen en goede jaarwisseling…

7

Voor alle simFlight.NL bezoekers wens ik jullie alvast prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling toe. Deze dagen zo voor de jaarwisseling kunnen we mooi met vrienden en familie door brengen. En eens terugkijken wat we zoal gedaan hebben in dit jaar 2011 en wat we graag nog willen gaan doen in 2012. Hier plannen genoeg. En al met al ook weer spannend wat Microsoft Flight voor ons gaat betekenen. Of X-Plane, FlightGear, AeroFlyFS….
Veel plezier in deze gevarieerde hobby en vele vlieguren toegewenst !

Dit is mijn kerstkaartje die ik rondgestuurd heb naar mijn email contacten. Met een knipoog naar de real life vluchten die ik dit jaar heb mogen maken. En er zullen in 2012 nog meer volgen, vanaf het vliegveld Teuge. (EHTE). Heeft u nog goede voornemens ?

7
Laat een reactie achter

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Your’e Welcome Rob,

And thanks for all the nice work you always do for the flightsimmers in The Netherlands, Keep up the good work 😉

Greetings

Santa
Ice Mountain road 544
5733 Fly
The Northpole

Rick Verhoeven

Van mij mag Flight nog wel even wegblijven. Tenzij ze het realistischer hebben kunnen maken als FSX. Dan bedoel ik vooral de weather engine, flight dynamics etc. Grafisch hoeft er van mij echt niet veel verbeterd te worden hoor. Voor je het weet heb je een NASA computer nodig..

Kareltje

Leuke dagen met veel vlieg plezier. Hoop wel dat Flight snel komt. Kunnen we weer een andere computer kopen, wouw!!

Kareltjes

Rick Verhoeven

Iedereen fijne feestdagen.