Navigraph – NOV11 revision

.Er zijn voor NaviGraph nieuwe Enroute Charts & Airport Charts uitgebracht. Met betrekking tot de nieuwe Enroute Charts gaat het vooral om Europa en Azië en m.b.t. de Airport charts betreft het nu de NOV11 revision. (batch #26). Klik op ‘Verder lezen…‘ voor de nieuwsbrief. De credits die u nodig heeft voor dit programma kunt u ook aanschaffen via uw account van simMarket.

== Now over 1,500 airports and 30,000 charts! ==

The airport charts and enroute charts available for download via the nDAC software have now been updated. The AUG11 revision has been replaced by the NOV11 revision (batch #26). More information about the coverage can be found on http://www.navigraph.com/www/ndac_coverage.asp

Another 55 airports have been added to a total of 1,500 airports, with 30,010 charts in total. The new and revised airport charts are distributed over 501 airports worldwide.

Including this expansion of the coverage there are 54 updated enroute charts in total. The majority of enroute charts covering Europe and Asia have been updated.

All for now…

The Navigraph Development Team

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x