VFR Polen – Een stukje scenery erbij

Zoals ik al eerder omschreef: Een nieuwe manier van scenery kopen ? VFR Poland is bezig met het maken van een VFR scenery voor het vliegen in Polen. U kunt nu stukjes scenery kopen. Kost u 4 premium point voor in FSX en 2 voor in Fs2004. Met een resolutie van respectievelijk 2.4 m/pixel en 4.8 m/pixel. U kunt op de website van VFR Poland uitzoeken welk gedeelte van de scenery u wilt kopen. Via simMarket rekent u dan af. Nog niet heel Polen is beschikbaar. Klik op ‘Verder lezen…’ voor het persbericht.

We are happy to announce that 10 new photo sceneries of Poland for FSX / FS 2004 are available on our http://www.vfrpoland.com/ website. The newer part of the virtual Poland collection contains many interesting places, including but not limited to: the capital of the Greater Poland (Wielkopolska) region – Poznan, Nowa Sol, Wronki and Zielona Gora.

The VFRPOLAND.COM website offers professional photographic scenery areas of Poland for the most popular flight simulators on the market. The website presents an innovative method for selecting and downloading each scenery area by selecting it from a map then downloading and installing directly to your simulation; no zipfiles to download or extract! The Premium Points system provides an elegant way to buy only each scenery area you are interested in and continue to add more areas to you collection at a very affordable price. The VFRPOLAND.COM website also offers a taste of the history and culture of Poland with descriptions of each area thereby introducing more people throughout the world to the fascinating and visually spectacular country of Poland.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x