X-Plane 10 – Demo & preview order

U kunt al de demo versie downloaden van X-Plane 10. Meer info daarover op de website van X-Plane. Zelfs een pre-order is al mogelijk via Aerosoft. Voor een prijs van € 69,99 kunt u straks op een andere manier genieten van het Flight simmen. Hier meer info over de pro-order. Heeft u de demo al in gebruik, klik dan op ‘Verder lezen…’ voor een tip van Austin Meyer. (Developer X-Plane). Nog een andere vraag: Vindt u het nodig dat simFlight.NL ook het X-Plane nieuws moet bijhouden ? Zo ja, hoe dan…. en zou u dan evt. newsposter willen worden bij simFlight m.b.t. het X-Plane nieuws ?

 

Every Thanksgiving we try to come out with a fun new X-Plane release if I can so people can have a nice new X-Plane to play with after Thanksgiving lunch. This Thanksgiving, I think we succeeded. Give the free demo a try!

Austin

PS: Fly north from KSEA to downtown Seattle if you can, at low altitude, at night, with HDR on in the rendering options screen, and maybe full-screen no-HUD view… there is a lot of exploring to be done, much much more to come!

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
29 november 2011 10:04

Beste mede flightsimmers, goedemorgen,

Het beste kunnen jullie de X plane 10 demo downloaden via de torrent link, bv via Utorrent.

Dit gaat veeeeeel sneller, ik was in een half uurtje klaar, gaat dus vele malen sneller.

Veel sim plezier allemaal.

Mvg

M Postema

Wim
24 november 2011 21:04

Een flightsim site is het aan zichzelf verplicht om aan alle belangrijke vliegsimulaties aandacht te schenken. Dus ook X-Plane en ook Flightgear.

Ik ben bezig X-plane aan het doooowwwwnnnnlllloooaaaadddeenn. Tja je moet wat geduld hebben om het over het lijntje te krijgen. Over 12 uur (en de rest!?) zou het bij mij binnen kunnen zijn.

Maikel
24 november 2011 20:20

Nou, dat ziet er niet verkeerd uit.

Mooie combinatie van de scenery en de overgan met het weer, vooral in de achtergrond. Ook fijn dat er schaduw van wolken zijn want geeft meer gevoel van een echt wereld voor mij.

Verder flink volle scenery qua bomen en gebouwen. Soms op de vliegvelden een wat kaal idee (vfr) maar daarnaast zijn de vliegtuigen erg mooi gedetaileerd.

Denk dat ik tzt x-plane maar eens ga testen voor het eerst. 🙂

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x