Computer Pilot – November / December 2011

De nieuwe Computer Pilot is nu als tijdschrift ook ontvangen door de abonnees. Het was al 2 weken geleden ‘gratis’ te downloaden als PDF. Dus de inhoud zal bij u ongetwijfeld al wel bekend zijn. Met o.a. reviews van de Carenado Cessna Centurion II, Aerosoft Mega Airport Zurich 2012, iFly’s 737NG (FSX) en de JustFlight’s Comet Jetliner. Met ook weer een uitgebreid verhaal van Mike Ray over de Boeing 737. Meer over de inhoud via de website van Computer Pilot. Veel leesplezier.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel
17 november 2011 20:18

Ik vindt het helemaal eng omdat je ‘grats’ hebt staan ipv gratis… ???

Maar goed, heb de brutale stap genomen en ben hem aan het dl-en, weer eens wat anders dan pcpilot alhoewel het ook wat verweven is soms.

Op naar een witte kerst hiermee?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x