Flightgear op FSweekend

Evenals voorgaande jaren zal FlightGear, de gratis opensource FlightSimulator, weer een presentatie geven op FSWeekend. De FlightGear stand is te vinden op de inmiddels vertrouwde locatie in de expositieruimte naast de centrale hal. Tijdens FSWeekend zullen continue demonstaties gegeven worden rondom diverse thema’s uit de (Nederlandse) luchtvaart historie. Hoogtepunten van de demponstraties zullen bestaan uit: Nieuwe locale weersfenomenen, een multicrew demovlucht met de historische Douglas DC-3s (PH-DDZ van Martin’s Air Charter en de PH-PBA in historische KLM kleuren). Een patrouille van Nederlandse F16s in de vroege ochtend bied een unieke kans om een zonsopkomst in al zijn glorie vanuit de lucht te bewonderen. Verder kun je nog onze diverse multimonitor opstellingen bekijken. Verder nog wat foto’s op Facebook.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x