Virtual Aerobatic Group – Flanker C Demo

Ingezonden nieuwsitem: Tijdens het FS-Weekend zijn we als Virtual Airshows vertegenwoordigers voor de 2e keer achtereen deelnemer. We hopen onze, nog redelijk onbekende tak van simulatie vliegen opnieuw te kunnen promoten, met name in de leeftijds categorie vanaf  18 jaar. Demonstratie teams van over de hele wereld, zoals de Red Arrows, Blue Angles, Thunderbirds, Russian Knights, Patrouille de France, Frecce Tricolore worden nagebootst door virtuele demo teams. Klip op ‘verder lezen…’ voor het vervolg.

De Virtual Airshows groep in het Aviodrome bestaat uit zeven Nederlandse en één Duitse virtueel Aerobatic vliegers en vormen samen de Virtual Aerobatic Group

We maken gebruik van de LockOn Flaming Cliffs 2 en de DCS BlackShark vluchtsimulators van Eagle Dynamics welke ook gecombineerd gebruikt kunnen worden.

Het vliegen in een virtueel demonstratie team is als lidmaatschap van een vereniging met een team sport.

Er wordt van je verwacht dat je alle trainingen aanwezig bent om zo het beoogde niveau te kunnen halen voor een mooie live show of het VFAT ( Virtual Festival of Aerobatic Teams ).

Naast het virtueel vliegen onderhouden we contacten met de “echte” demo teams waarvan we de demo nabootsen en gaan we bij gelegenheid gezamenlijk naar Airshows in binnen en buitenland.

Tijdens het FS Weekend kan iedereen genieten van de diverse Aerobatic demonstraties van de Virtual Turkish Stars, RNLAF F16 en Apache solo (combi ) display, BAF F16 Solo display, Flanker C Demo.

Tussen de demonstraties door stellen we belangstellenden in de gelegenheid om de “throttle and stick” te pakken, vragen te stellen, etc. om hen zo ook enthousiast te maken voor Virtual Aerobatics.

Dit jaar is er geen officieel FSweekend poster, maar deze club heeft er zelf 1 ontworpen:


Klik op de poster voor een groter formaat.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x