Workshop ‘Gadgets in de cockpit’

De workshop “Gadgets in de cockpit” wordt op vrijdag 18 november 2011 gehouden van 09:00 tot 17:00 uur bij de Luchtverkeersleiding Nederland, Schiphol-Oost, StationspleinZW 1001. Op de agenda staan:  Certificatie van avionica systemen, Ongevalsanalyse in relatie tot vliegveiligheid in de General Aviation, Veiligheidsanalyse van vliegtuigsystemen, Gebruikerservaringen van een schermvlieger/sportvlieger met (navigatie)gadgets, Airspace infringements in het Nederlandse luchtruim en ideeën m.b.t. luchtruimindeling om infringements te voorkomen en als laatste Avionics advancements.
Meer info hier. Voor de real life piloten best wel interessant. Ik heb mij al ingeschreven.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x