Microsoft Flight – Challenge Ramp


Microsoft Flight heeft een nieuw item geplaatst op hun website. Deze keer bespreken zij in het kort de ‘mission option’. Hoe en wat en waar leg je de grens m.b.t. de moeilijkheid, de fun factor etc. Wat ik uit het verhaal begrijp is dat het een mix gaat worden van allerlei punten die je kan halen, waarbij je naar een bepaalde carriere (skills) kan werken. Lees het nieuws artikel zelf hier. En o ja, vergeet ik helemaal te vermelden dat er weer 10 nieuwe screenshots gepost zijn.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Karel
14 oktober 2011 10:00

October 13, 2011 – The Microsoft Flight Team is hiring! The Microsoft Flight team is looking for a community and website manager. If you find the job description below appealing and meet the requirements, we want to hear from you! Please e-mail us your resume at msflightjobs@microsoft.com Community & Website Manager Position for Flight JOB DESCRIPTION: Are you a passionate gamer with a deep understanding of social media and online communities? Microsoft Studios is looking for a web-savvy community manager with editorial and PR experience to drive engaging and innovative end-to-end user experiences for Microsoft Flight. As a web and… Lees verder »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x