Flight1 – Instant Mission Maker Update v1.04

Het wordt steeds leuker en misschien ook wel makkelijker om je eigen missies te maken in Flightsimulator. (FSX). We hadden natuurlijk al de FSAddon FSX Mission Editor, maar Flight1 heeft ook een Mission maker. We kunnen nu kiezen en straks vergelijken. De software van Flight1 is nu geupdate naar versie 1.04.  Voornamelijk bugfixes. Heeft u al een eigen missie gemaakt. ?? Ervaringen met zulk soort software. Misschien kan de FSFan club weer terug komen ? 😉   

Instant Mission Maker Update

Flight1 has released Instant Mission Maker version 1.04. The new version allows importing flight plan waypoints and offers several other improvements.

Instant Mission Maker is an easy to use tool for making Flight Simulator X missions. It offers a very intuitive GUI, live preview and editing of many mission objects directly in FSX, and can also instantly generate random missions. For more details, please visit the product page:

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x