FSweekend – Aviosim Nederland

Stichting Aviosim Nederland zal ook komend FS Weekend aanwezig zijn om de NLR Simulator en de gele SARP II radar kast te bemannen. De simulator is ooit door het NLR aan de Aviodrome geschonken waarbij werd afgesproken dat NL2000 de simulator zou beheren en onderhouden. Voorts zijn alle vrijwilligers die hier elke week weer intensief aan werken ondergebracht in de Stichting Aviosim. De stichting heeft tot doel de simulator zoveel mogelijk open te stellen voor bezoekers van de Aviodrome.

 Ook tijdens komend FS Weekend mag u zelf plaats nemen in de pilot seat om de sim na een veilige landing naar de gate te brengen. Daarnaast zal de stichting dit jaar tevens het gezicht zijn voor Opencockpits uit spanje (www.opencockpits.com) evenals normaal via onze eigen webshop (www.aviosim.org) is het nu mogelijk tijdens het FS Weekend de producten van Opencockpits met kortingen oplopend tot 15 % aan te schaffen. Dit is mogelijk danzij een unieke samenwerking met Opencockpits SL die op deze manier van grote afstand toch het project in de Aviodrome, het onderhouden en operationeel bezet houden van de historische simulatoren, een steuntje in de rug geeft te meer omdat een klein deel van de opbrengst van elk product op onze rekening wordt bijgeschreven. NL2000, Stichting Aviosim Nederland en Opencockpits.com verwelkomen u graag komend FS Weekend in luchtvaart museum de Aviodrome in Lelystad!

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x