PilotEdge – Professional ATC voor FS

Een ingezonden persbericht over “PilotEdge”. Een service die professioneel ATC aanbied voor de flightsimmer die kennelijk wel heel serieus met zijn hobby omgaat. Of misschien wel bedoeld voor de flightsimmer die er straks zijn werk van wilt maken. Klik op ‘Verder lezen…’ voor het persbericht.

We’re extremely excited to announce the public launch of PilotEdge (www.pilotedge.net), PilotEdge is a new online flight sim network aimed at student pilots, instrument students, commercial flight schools, and anyone who could use a little more practice with ATC communication, navigation, or procedures. PilotEdge provides professional, human ATC services with guaranteed staffing 15 hours a day, 7 days a week, for one low unlimited-use monthly fee, and works with Microsoft Flight Simulator 2004, X, or X-Plane.

As part of our launch celebration we’re running a charter member program that saves over 25% per month for the lifetime of your account. These spots are limited, so act quickly to reserve yours at www.pilotedge.net. See you in the sky!

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rick
17 oktober 2011 07:34

Ja precies. Denk ook dat jongens als ik, zonder enige echte ‘luchtvaartervaring’ niet echt iets te zoeken hebben in dat netwerk.
Maar ik blijf het een mooi idee vinden.

Rick
3 oktober 2011 16:11

Ben benieuwd of zo iets gaat werken! Klinkt wel als een leuk idee althans!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x