FSweekend – 5 & 6 November 2011

De voorbereidingen voor het internationale Flightsim weekend zijn al weer in volle gang. Diverse clubs zijn al weer aangeschreven of zij dit jaar ook weer aanwezig zullen zijn. Ook zullen weer de nodige commerciele stands er zijn om nog wat inkopen te doen. Uiteraard ook weer de cockpitbouwers van simpel tot zeer luxe. Meer info over dit evenement kunt u weer vinden op de website www.fsweekend.com. Dan is er nog iets nieuw: “Op het FSweekend 2011 willen we starten met de mogelijkheid tot het geven van lezingen/presentaties. Heeft u een interessant onderwerp waarover u een lezing of presentatie wilt geven laat dat dan even weten.” Of heeft u een voorstel, laat het ons ook weten, mogelijk kunnen we dan nog iets uitwerken. Graag tot ziens op het internationale Flightsim weekend op 5 & 6 november 2011.

 

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Rick
21 september 2011 22:05

Jeetje, balen! Kom er net achter dat de 8e mijn proefwerkweek begint, dus het gaat hem dit jaar niet worden! Baal echt als een stekker 🙁

Rick
19 september 2011 22:19

Ik ben van de partij!:D

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x