Navigraph – AUG11 revision

Er zijn voor NaviGraph nieuwe Enroute Charts & Airport Charts uitgebracht. Met betrekking tot de nieuwe Enroute Charts gaat het vooral om Europa, Azië en Afrika en de Airport charts betreffen nu de AUG11 revision. (batch #25). Klik op ‘Verder lezen…‘ voor de nieuwsbrief. De credits die u nodig heeft voor dit programma kunt u ook aanschaffen via uw account van simMarket.

=== New airport and enroute charts! === 

The airport charts and enroute charts available for download via the nDAC software have now been updated. The MAY11 revision has been replaced by the AUG11 revision (batch #25). More information about the coverage can be found on http://www.navigraph.com/www/ndac_coverage.asp

Another 44 airports have been added to a total of 1,445 airports, with over 29,000 charts in total. The new and revised airport charts are distributed over 364 airports worldwide.

Including this expansion of the coverage there are 42 updated enroute charts in total. The majority of the enroute charts covering Europe, Asia and Africa have been updated.

All for now…
The Navigraph Development Team

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x