Subscribe
Kennis van
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
ronny
7 september 2011 21:29

Bedankt Maikel,
ik schrok intussen wel van de systeemvereisten, ik vrees dat mijn 5 jaar oude pc het niet gaat halen 🙁
Core 2 duo E6600 4 GHz 1066 Mhz 4MB met Asus EN7900GS gaat-ie het wat moeilijk krijgen, te meer dat ik nog wat add-ons draai (Mega Airports…)
misschien dat ik het er toch maar op waag, idd het lijkt me ook dat je massaal veel kan leren (bijna echt …)
Thx!

Maikel
4 september 2011 12:38

Als je tig vastlopers hebt ben je niet blij nee. Ik heb er maar een paar gehad dus ben blij dat ik nu met dit moois kan spelen. Daarnaast wordt er dus ook hard gewerkt en verbeteringen dus het is geen weggegooid geld en kun je toch alvast genieten, met of zonder (heel) veel problemen. Als je de standaard 737 kunt vliegen met autopiloot, ils en navigatie dan kun je zo in de ngx stappen want die basis optie zitten er natuurlijk ook in. Wil je echter verder gaan en sid’s en stars in een fmc programmeren dan komt oa… Lees verder »

ronny
3 september 2011 23:23

Hi,

ik vlieg al een tijdje fsx maar vroeg me toch af hoe ‘advanced’ je moet zijn om met pmdg ngx te kunnen vliegen, is het net niet de veel high-end voor de huis-tuin-en-keuken-simmer?

Bedankt voor jullie reacties!

Karel
3 september 2011 21:36

Wachten tot dat het vastlopen, crachen is opgelost. Zie de reviews.

Kareltje

Maikel
3 september 2011 15:28

Ik heb de review niet gelezen maar hoezo wachten met kopen?

Ik heb de eerste week ook even gewacht hoor om de ergste drukte en problemen af te wachten maar die werden al snel goed en serieus opgepakt.

Ik heb al aardig wat vluchtjes gemaakt en ben erg tevreden. Heel soms wel mijn spel wel eens vast slaan. Dat deed het al, en komt denk door een oudere installatie en tevens en niet meer zo snelle pc voor al dit moois.

Voor vragen mbt de ngx… kom maar op! 🙂

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x