PC Pilot – September / Oktober 2011

De nieuwe PC Pilot is weer binnen. Het September / Oktober nummer. Een twee maandelijkse uitgave. Ik heb ook wel 2 maanden nodig om de gehele inhoud goed te lezen. Vele artikelen. Met weer behoorlijk veel geschreven reviews, zoals: Just Flight’s Comet Jetliner, Aerosoft’s Diamond Katana 4X, Lionheart’s Dynamic WT-9, VFR Photographic Scenery V.3, Vertigo’s Grumman Avenger, Carenado’s Commander 114, Aerosoft’s Huey X en voor de hardware de Spitsim Flight Controls (mag wat kosten) & Saitek’s Combat Rudder Pedals. Met ook weer deel 2 over het besturen van een helicopter. Bekijk voor een volledig overzicht op de website van PC Pilot zelf.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel
29 augustus 2011 20:28

Nou, het heeft even geduurd maar ik hou het niet meer bij. Nog wat vluchten van het PNW adventure afmaken en in de voorlaatste is meteen een Rocky mountain adventure gegeven… dus die kan ook op de 2do lijst.

Komt pmdg (gelukkig) nog even met de ngx aan ik alweer een nieuwe pcpilot (nog in het plastic).

Ideale hobby toch dit. Hihi.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x