Flight1 – Garmin G1000 Student Simulator

Het is misschien meer bedoeld voor de real life piloot die graag thuis wilt trainen en zich dus thuis wilt voelen met een Garmin G1000 cockpit layout. Of wel een behoorlijk digitaal instrumentarium in plaats van de gewone ‘ouderwetse’ instrumenten (klokjes). Flight1 heeft daar de Garmin G1000 Simulator voor. Deze software wordt binnenkort geupdate naar Versie 1.27. Werkt ook samen met de hardware van simkits.

The “about to be released” version 1.27 of the G1000 Student contains many fixes and features including Terrain Proximity, and a new custom background option with supporting subsystems.

Flight1 Tech’s G1000 Student continues to be the most comprehensive G1000 Student trainer available. Period. Also available in hardware supported editions for Precision Flight Control, Simkits G1000 hardware units and the Elite RC1000.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x