Subscribe
Kennis van
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Ed
25 september 2011 15:13

Ha allemaal,

Ik heb net eens via youtube wat enthousiaste mensen ermee bezig gezien en het is echt af! Details tot in de finesses. Zo kun je zelfs vanuit bepaalde hoeken de weerspiegeling in het glas van de instrumenten zien en je kunt er zelfs vingerafdrukken in herkenne. Hoe realistisch. Ik vind alleen de prijs zo zo, maar denk wel dat dat het waard is.

Kijk eens via:

http://www.youtube.com/watch?v=Dcl4vTHz2gI&feature=related

Erg mooi!

Gr
Ed

Karel
7 augustus 2011 00:40

Je kan zo iets niet beschadigen. Geef even door hoe ie is.

Kareltje

Rickie
6 augustus 2011 19:00

Niet eens bij nagedacht of hij straks te gebruiken is in Microsoft Flight. Ik wacht al zo lang dat ik hem gewoon moest hebben. Nu ik hem heb is de PMDG737NGX.exe beschadigd zodat ik hem niet kan installeren. Inmiddels is het bij PMDG zo druk dat het voorlopig nog wel geen vliegen zal worden voor mij 🙁

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x