Aerosim Solutions neemt een pauze

Aerosim Solutions, als persoon ook wel bekend onder de naam Gwen Perrett, neemt even een korte break. Hij is bezig met het bouwen van een B737, maar maakt voor zijn klanten ook mooie replica onderdelen voor zo’n cockpit. Maar dit werk neemt zoveel tijd in beslag dat hij niet meer toekomt aan zijn eigen project. Dus even rust voor hem nu. Zo valt het te lezen in het forum van Cockpitbuilders.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
24 oktober 2011 09:00

Hi all to all flightsim builders, It is very pleasing to see my company becoming known so far from Australia! Yes I am taking a break from accepting orders but I will return next year. I have also been busy developing new products during the break including replica Boeing rudder pedal sets as per the ones on my website, these will be a lot cheaper than alternative units due to their simple yet rugged construction. (10 units are ready for sale at an introductory price of AUD$1,450.00 plus postage). At the moment I am involved with fitting out a real… Lees verder »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x