Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
27 juni 2011 21:46

Laten we hopen dat ze leveren wat ze beloven ! 🙂

27 juni 2011 21:35

Hi Francois,
We kregen het binnen als ingezonden persbericht, en ik had er op simFlight.NL nog geen aandacht aan besteed. Dus ach, nog eens onder de aandacht brengen kan geen kwaad. We zullen de website zo af en toe eens bezoeken. De screenshots zien er wel goed uit. We wachten het af.
Rob

27 juni 2011 11:36

Niet echt ‘nieuw’ Rob. Heb ik meer dan een half jaar geleden ook al eens over bericht. Site ziet er mooi uit…. maar het feit dat er zo weinig nieuws over is, geeft te denken. Een echte super heli sim zou toch meer bekendheid moeten hebben zou ik denken? Ook binnen de milforums wordt er weinig over geschreven.

Maar misschien zijn ze alleen maar waardeloos in marketing, dat kan natuurlijk ook 😉

3
0
Would love your thoughts, please comment.x