FranceVFR – French Islands (HD Scenery)

3

FranceVFR komt binnenkort weer uit met een HD Fotoscenery. In opvolging van de HD Corsica & HD Paris series. De 3e serie betreft de Franse Eilanden. Zoals: Guadeloupe,  Martinique, St-Martin (partie française), St-Barthélémy, La Réunion,  Mayotte, St-Pierre et Miquelon, La Guyane française. Screenshots zijn al te zien in het Forum van FranceVFR. Scenery wordt al snel verwacht.

Laat een reactie achter

3 Reacties op "FranceVFR – French Islands (HD Scenery)"

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Kennis van

Maak idd zelf ook eens een paar shots dan ja.
Ik ben wel een fan van orbx / ftx, maar dat is volgens mij toch net weer een soort mengelmoes van alle bovenstaande technieken.

Fotoscenery kan wel mooi zijn, maar ik vind dat er dan wel autogen op moet staan. Anders is het wel erg kaal. En je PC moet wel de fotoscenery goed kunnen inlezen, anders wordt het al gauw wazig. Ik zal die foto HD Scenery tzt eens zelf proberen. Ben wel benieuwd. Laat ik dan tzt wel weten.

Tsja, ik weet niet wat dat is maar ik heb het toch nooit zo op foto scenery. Net naar hd Corsica gekeken, soms hele mooie maar de meeste zit voor mij toch een soort blauwe waas over het beeld.
Alsof je door een plastic plaat naar het geheel kijkt zogezegd.

De kustlijnen wel mooi 3d (hoogte) overigens.

We gebruiken cookies om Google-advertenties te leveren en personaliseren en om verkeer naar onze website te analyseren. OK WEIGEREN . Ons privacybeleid.
496