FranceVFR – French Islands (HD Scenery)

FranceVFR komt binnenkort weer uit met een HD Fotoscenery. In opvolging van de HD Corsica & HD Paris series. De 3e serie betreft de Franse Eilanden. Zoals: Guadeloupe,  Martinique, St-Martin (partie française), St-Barthélémy, La Réunion,  Mayotte, St-Pierre et Miquelon, La Guyane française. Screenshots zijn al te zien in het Forum van FranceVFR. Scenery wordt al snel verwacht.

Subscribe
Kennis van
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
maikel - pe1123
8 juni 2011 16:56

Maak idd zelf ook eens een paar shots dan ja.
Ik ben wel een fan van orbx / ftx, maar dat is volgens mij toch net weer een soort mengelmoes van alle bovenstaande technieken.

8 juni 2011 00:18

Fotoscenery kan wel mooi zijn, maar ik vind dat er dan wel autogen op moet staan. Anders is het wel erg kaal. En je PC moet wel de fotoscenery goed kunnen inlezen, anders wordt het al gauw wazig. Ik zal die foto HD Scenery tzt eens zelf proberen. Ben wel benieuwd. Laat ik dan tzt wel weten.

maikel - pe1123
7 juni 2011 22:09

Tsja, ik weet niet wat dat is maar ik heb het toch nooit zo op foto scenery. Net naar hd Corsica gekeken, soms hele mooie maar de meeste zit voor mij toch een soort blauwe waas over het beeld.
Alsof je door een plastic plaat naar het geheel kijkt zogezegd.

De kustlijnen wel mooi 3d (hoogte) overigens.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x