Computer Pilot – Mei / Juni 2011

De nieuwe Computer Pilot Mei / Juni uitgave is weer ontvangen. Een twee maandelijks tijdschrift vol met info over onze hobby. Korte verhalen en ook lange reviews. Waarbij de editor, Dean Bielanowski, een vraag neerlegt omtrent de topics in dit blad. Heeft u liever (veel) korte verhalen c.q. reviews of kiest u voor meer diepgang in de artikelen, dan maar wat minder items. Persoonlijk kies ik voor meer diepgang. De korte verhalen kan je al vaak lezen in de diverse forums. Hoe denkt u daar over ? Voor meer info over de inhoud van dit tijdschrijft verwijs ik naar de website van Computer Pilot Magazine. Met even de extra aandacht voor de GoFlight & Saitek hardware reviews.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x