Aviation Expo – 27 t/m 29 mei Bitburg (DL)


Een leuk evenement voor dit weekend. 27-29 mei is er op het vliegveld Bitburg (EDRB) een Aviation Expo. Uiteraard gericht op het real life vliegen, maar voor ons Flightsimmers misschien toch ook wel weer de nodige info c.q. sfeer die daar heerst. Ik heb deze datum al in mijn agenda staan. Het is redelijk aan te rijden vanuit NL en de toegang is € 10,- (voorinschrijving). Meer info hier.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
28 mei 2011 00:11

Hi Jan Willem, Gelijk heb je. Het is nog dichterbij ook en het heeft ook meer met flightsim te maken. Ik ben weer terug uit Bitburg. Mooi evenement, veel vliegtuigen, een vliegveld met een rijke historie, schat ik zo in. Het was best wel rustig. 3 seminairs gevolgd die ook weinig opkomst hadden, maar wel interessant. Al met al een leuke dag, mooi gecombineerd met de belgische Ardennnen. Nu slapen en morgen de foto’s maar eens bekijken. En a.s. zondag probeer ik ook even aan te komen in Soesterberg. Zie ik je daar.

Groeten Rob.

27 mei 2011 14:07

Lijkt mij een geweldig evenement voor de vrijdag en zaterdag, maar als echte Flightsimmer ga ik liever naar het Militaire Luchtvaart Museum te Soesterberg op zondag de 29ste, waar HCC-FlightSimulator z’n Open Dag houdt.

Groet Jan Willem

2
0
Would love your thoughts, please comment.x