PC Pilot – Mei / Juni 2011

Onlangs is de nieuwe PC Pilot uitgekomen. Het Mei / Juni nummer 2011. Met het vervolg van het interview Microsoft Flight Developers. In de vorm van vraag & antwoord. Weer een behoorlijk aantal reviews, de iFly Boeing 737 (nog voor Fs2004), A2A’s Spitfire, Carenado Piper Saratoga, DCS: A10-C Warthog, ORBX Cairns International Airport,
X-Plane UK Scenery en voor de hardware de Saitek’s Throttle/Prop/Mixture Axis. Met uiteraard weer de Beginners Guide & de Back to Basic (Night Flying). En een Flight Adventure die je zelf ook kunt (na)vliegen. Meer info over de inhoud van deze PC Pilot op de website van PC Pilot zelf. En bent u in de buurt, kijk hem hier gerust eens in.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x