ProSim4u – Cursus ‘basisvliegvaardigheid Boeing 737’

En weer terug van vakantie, pakken we het flightsim nieuws weer op. We beginnen met een uitnodiging van Peter van ProSim4u in Den Haag/Ypenburg. Binnenkort start ProSim4u opnieuw met de cursus “Basisvliegvaardigheid Boeing 737”. Deze cursus omvat vier avonden van 19:30 – 22:30u. Klik op ‘Meer lezen…’ voor meer info.

De cursusdata zijn 24 en 31 mei en 7 en 14 juni 2011 (allemaal op dinsdagavond).

Tijdens elke cursusavond wordt klassikaal één uur theorie behandeld en daarna twéé uur praktijk, verdeeld over 4 crews (piloot en co-piloot). U vliegt dus per cursusavond als piloot en co-piloot minimaal 30 minuten in de Boeing 737 simulator.

Zie de cursusbeschrijving hieronder om te kijken of u behoort tot de doelgroep, er is weinig voorkennis, maar vooral interesse in de Boeing 737 vereist om deze cursus te kunnen vol.

Meer info op de website.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x