PC Pilot – Maart / April 2011

Toch nog even de aandacht vestigen op het al lang eerder uitgekomen Maart / April nummer van PC Pilot. Deze lang nog op de stapel van de te lezen tijdschriften. Met veel reviews in dit nummer, zoals Just Flight’s DC-3 Legends of Flight, ORBX Lancair IV-P, Eaglesoft’s Diamond Twin Star, First Class Sim’s, Short Sunderland, Aerosoft’s Munich X van FS2Crew de Voice Commander software, Carenado’s CESSNA C340 II en voor de hardware een review van de Cadet Flight Control System. Ook de artikelen weer “Back to Basic” & de “GA Flight Sim Training” ontbreken weer niet. Eigenlijk wel mijn 2 favoriete items. Voor een completer overzicht, bezoek de website van PC Pilot maar eens.

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
maikel - pe1123
26 april 2011 20:04

Zo, ik ben er ook nog… d8 laat ik ook weer eens wat typen.

Vd week het maart/april nummer onder de rook van Schiphol uitgelezen en zit meteen te wachten op de nieuwe editie.

Ah, hij is onderweg zie ik…
http://www.pcpilot.net/view_issue.asp?ID=1026

1
0
Would love your thoughts, please comment.x